Otvoren osmi Roda Centar u Srbiji

Bez autora
Jul 04 2011

Mercator-S je prošle nedelje u Vrbasu otvorio osmi po redu Roda Centar u koji je kompanija investirala preko dva miliona evra. U želji da podrži razvoj lokalne zajednice, povodom ovog otvaranja, Mercator-S je Porodilištu Opšte bolnice Vrbas uručio robnu donaciju u vrednosti 400.000 dinara za dalje opremanje i razvoj ove važne ustanove za sve žitelje Vrbasa i okoline. Moderan Roda Centar Vrbas, površine blizu 5.000 metara kvadratnih, sugrađanima nudi bogat asortiman robe široke potrošnje u Roda Supermarketu, dok u M Centra Tehnike u ponudi je veliki izbor proizvoda bele tehnike, malih kućnih aparata, audio-vizuelne opreme. Roda Centar ima 55 parking mesta namenjenih kupcima koja se ne naplaćuju i pružaju dodatni komfor pri kupovini. Posebna pogodnost pri kupovini u svim Roda i Mercator maloprodajnim objektima je i kartica Mercator Pika koja omogućava potrošačima dodatne popuste u robi do šest posto kroz sistem sakupljanja bodova prilikom kupovina, odloženo plaćanje do 30 dana i plaćanje na 12 mesečnih rata u M Centru Tehnike, bez kamate i drugih troškova.

Otvoren osmi Roda Centar u SrbijiMercator-S je prošle nedelje u Vrbasu otvorio osmi po redu Roda Centar u koji je kompanija investirala preko dva miliona evra.

U želji da podrži razvoj lokalne zajednice, povodom ovog otvaranja, Mercator-S je Porodilištu Opšte bolnice Vrbas uručio robnu donaciju u vrednosti 400.000 dinara za dalje opremanje i razvoj ove važne ustanove za sve žitelje Vrbasa i okoline.

Moderan Roda Centar Vrbas, površine blizu 5.000 metara kvadratnih, sugrađanima nudi bogat asortiman robe široke potrošnje u Roda Supermarketu, dok u M Centra Tehnike u ponudi je veliki izbor proizvoda bele tehnike, malih kućnih aparata, audio-vizuelne opreme. Roda Centar ima 55 parking mesta namenjenih kupcima koja se ne naplaćuju i pružaju dodatni komfor pri kupovini.

Posebna pogodnost pri kupovini u svim Roda i Mercator maloprodajnim objektima je i kartica Mercator Pika koja omogućava potrošačima dodatne popuste u robi do šest posto kroz sistem sakupljanja bodova prilikom kupovina, odloženo plaćanje do 30 dana i plaćanje na 12 mesečnih rata u M Centru Tehnike, bez kamate i drugih troškova. Kartica Mercator Pika je potpuno besplatna, bez troškova i članarine. Mercator je potrošačima omogućio odloženo plaćanje čekovima građana na 60 i 90 dana.

"Investicije Mercatora u širenje maloprodajne mreže, su princip dugoročnog opredeljenja kompanije za stabilan razvoj na srpskom tržištu. Ulaganje od dva miliona evra u Roda Centar, trgovačka površina od 5.000 metara kvadratnih, novih 50 zaposlenih, donacija Porodilištu su samo potvrda da dobri poslovni rezultati Mercatora omogućavaju dalji razvoj prodajne mreže u Srbiji. Nastavljamo sa investicionim aktivnostima i planiramo da tokom ove godine uložimo 24 miliona evra u otvaranje novih 50.000 metara kvadratnih trgovačkih površina", izjavila je mr Stanka Čurović, članica Uprave Grupe Mercator za Mercator trgovinu jugoistočne Evrope. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik